• Welcome to Mrs. Fuller's Reading Class: 

    Please click on the link below to access our TEKS by Unit for this school year

    TEKS by Unit for 2019-2020

    What to bring to Reading class:

    1. Pen/Pencil
    2. Composition notebook - minimum of 100 pages to keep in the classroom for journal activities
    3. Notebook/Binder to take notes
     4. Folder or binder for organization 
    5. Index Cards or Post-it notes

     Mrs. Fuller's Tutorial Schedule

    Morning tutorials are 7:45-8:10 

    Afternoon tutorials are 3:30-4:00 

    My official tutorial times are Tuesday and Friday after school and Thursday morning. However, I am typically available most mornings (except Mondays because I have hallway duty) and afternoons (except Wednesday due to campus team meetings). Morning tutorials require a pass from the teacher or from a parent. Students may attend any 7th-grade teacher's tutorial, but if you need to do or redo specific work please contact me first so I can have the work sent to an available teacher if necessary.
     

    Students must meet with me and attend tutorials to redo graded work, or if they need help on an assignment. Students who do not complete their work on time will be assigned to Not Yet Finished Lunch for two days and/or Thursday Evening School. 

     Mrs. Fuller's Classroom Schedule:

     Reading 1st Period 8:15—9:01 (46 minutes)

    GT Reading 2nd Period 9:05-9:56 (51 minutes)

    GT Reading 3rd Period 10:00-10:46 (46 minutes)

    GT Reading4th Period 10:50-11:45 (55 minutes)

    Conference 5th Period 11:49-12:44 (55 minutes)

    PLC/Lunch6th Period 12:48-1:43 (55 minutes)

    Reading 7th Period 1:47-2:33 (46 minutes)

    Reading 8th Period 2:40-3:26 (46 minutes)

     
     
  • Think College Thursday

    Don't forget: Every Thursday is "Think College Thursday"! Wear your favorite college shirt and support our college-minded students! Students may wear college T-Shirts on Thursdays throughout the school year.

    Comments (-1)